Anotace: Tak mě napadla jedna věc co jsem v dětsví zažívala, ale je to opravdu hodně vzdálená vzpomínka..
Já si myslím, že v něčem jsme pořád ty malé copaté holky. Jen bohužel ta neivita je pryč...nebo bohudík?
08.11.2007 20:59:00 | Jahudkka
Zajímavé, všichni chtějí být malé holčičky, jen mě tyhle chvíle nechybí, ale k tématu...krásně napsáno...
08.11.2007 16:27:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Jediné v čem bádám, je nejednoznačnost a související abstrakce, kterou asi dokud nebudu holčička, nepochopím. Chválím.
08.11.2007 12:53:00 | M.V.Jung.
Ukryté vzpomínky, vyhřáté kamínky
co na podzim života
když plamen svíce třepotá se stíny po zdech svého bytí,
pak říkáme si, proč nebyli jsme více hbití?
07.11.2007 22:46:00 | Brbla80