Revolta
Anotace: nevím, nebaví mě to...
Čekám,
utíkám proti davu,
posílám - zcela jasně - jednoznačnou zprávu:
Čekám!
Stále se na něco čeká,
na zdražení másla,
kdo čekání se mnou zanechá,
doteď sama zimou jsem se třásla.
Poběžíme proti davu,
hlava nehlava,
nás nepřemůže únava,
(a když, tak zahneme doprava)
jsme - jako všichni revolučionáři - po právu!
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Šerák, Pišák, M.V.Jung., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)