Koloběh Z – K
..zrozena v suchém povětří
obloha
tenkrát zářila modřeji
mihla se třpytem světla
malá loďka v přístavu
lehce vlnou houpaná
však naložena byla
velkou zátěží
vesla
tři
v kruzích se otáčí
nabírá perleť měňavou
člověčí
pošplíchaná slzou bouřlivou
ruce
potřísněné milosrdnou lží
silou větru pradávnou
hnána
blíží se k pobřeží..
Přečteno 306x
Tipy 14
Poslední tipující: spare, j.c., Bíša, Žqáry, Ona a on, Pišák, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
Komentáře (6)
Komentujících (6)