Po hlavě do snů
Anotace: Je to rychlovka a taková změť myšlenek jedný plnoletý zdaleka nadospělý holky...
Neuznávám realitu
a vrhám se do snů
Rovnou po hlavě
padám do jejich hlubin
Létám v oblacích
Chvíli žiji v moři
Nemohu spadnout
ani se utopit
A vidím křehké víly
tančící na louce
I jednorožce bílé
jako jejich duše
Jak plivou oheň
velcí draci trojhlaví
A rytíři na koních
udatně je zabijí
Nechci se už probudit..
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)