Komentářový triptych
Anotace: inspirováno verši zdejších autorů, odkaz tak trochu formou e-mailovou ;-)
Re: Nejistá... [Bůchví]
-----------------------
Když sním svůj tajný sen
na talíř koukám jen
ať listopad či leden
sen-nesen... je sněden...
Re: Malá holka [Pišák]
----------------------
Ukryté vzpomínky, vyhřáté kamínky
co na podzim života
když plamen svíce třepotá se stíny po zdech svého bytí,
pak říkáme si, proč nebyli jsme více hbití?
Re: Zchvácení [Amelie de Montmartre]
------------------------------------
V rýmy skládaná slova,
zkoušet to zas a znova,
a myš Lenku do nich schovat,
a zhluboka se nadechovat.
To až se na Tě osopí
ten, kdo ta slova pochopí...
---------------------------
A díky za to, že tu jste...
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Pišák, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (3)