Anotace: co se stalo, co se stalo? prase kozu potrkalo... (archaičtěji jsem tuhle záležitost asi napsat nemohl... záměrně tak ubírám na spontánnosti...)
Krásná víla se mihla a zbyla jen balada o minci
za pivní šanci.
Nápadité-prima čtení.
10.11.2007 07:42:00 | s.e.n
samozřejmě, že z vesnické/maloměstské, to je teprv atmosféra. velkoměstskou zábavu jsem teda ještě nezažil, sioraku :)
09.11.2007 10:49:00 | journeyman