Tenhle váš výklad
zanechal sladké stopy,
které se nerozpustí
jenom tak...
jak med v čaji...
Možná i do budoucna,
ač málokdo pochopí,
vykreslil cestu
až někam
vzhůru k ráji...
:o)
Přímo pohádková!!!
(je možné, že sem mám doplnit ještě SNI?
chm...na náhody nevěřím)
09.11.2007 08:12:00 | Cecilka
V tvých šuplících je překrásný svět...děkuji, že se o něj s námi dělíš...;)
08.11.2007 17:16:00 | Severka