Moja pýcha
Tá je taká hluchá, nemá
nehybnejšia od totema
asi sa jej z očí stalo
nestačí jej chvály málo
nepohliadne vôkol seba
načo by aj, veď je slepá
nabok nech sa všetko pratá
nik ten príval nezahatá
Tu som ja a všetci stranou
iba pre mňa svitlo ráno
všetkého som schopný, dravý
nič ma v honbe nezastaví
pozrite sa, čo mám blaha
mne je vlastná modla drahá
kam dovidím zlatá žiara
sem sa bieda nezatára
Iba jedno neviem iste
či si istí o tom vy ste
že to monštrum nablýskané
nie je bluf na pohľadanie...
Přečteno 416x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Beepat, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)