...skvělý receptík ..přečteno, vyzkoušeno ...chutná báječně ...prostě DÍK :D
12.11.2007 14:38:00 | Jiparo
Šťastný sen byl pod polštářem,
měl formu, barvu, chuť měl sterou,
s ním jak procházel bych rájem...
Že správným jsem hospodářem
ukryl jsem jej pod zástěrou
Dík..:o)
Jiří s.
08.11.2007 13:50:00 | j.c.
Hezky jsi to ukuchtila, kočko. Skoro jsem si to zarapoval - já, rocker!
08.11.2007 12:55:00 | smudlinek
J.c.:
Štěstí není všude k mání,
je jím láska a bez lhaní,
je ukryto v dětské dlani
je v nás, i když jsme sami...
Štěstí - to je koktejl smutku,
to je příval dobrých skutků,
štěstí - to je slunce nit,
každodenní očí třpyt...
Přeji Ti ho denně tunu,
pod polštář ho také vsunu,
by zdály se Ti hezké sny,
a proměnily i Tvé dny
do stolování požehnání
(již teď mí skřítkové
čarokoření pilně shání) :-)
08.11.2007 12:40:00 | Levandule
jak bez formiček na cukroví
a bez receptu, to těžké bývá,
též prášek nemám do počiva...
snad mi Levandule poví
co v mikrovlnce a co v páře,
dolíčky jak tvořit pěstí
by na starého samotáře
jednou usmálo se štěstí....O)
***
Jiří s.
08.11.2007 12:15:00 | j.c.