Anotace: ...Má tisíc podob a nepotřebuje komentář :o)...a přece: Tahle básenka je z části i pro každého z Vás, protože i Vy přinášíte prostřednictvím svých básní a komentářů radost a štěstí do mého života :o)
je nádherná..... když sem ji četla musela jsem se usmívat....vzpoměla sem si na mého medvídka :) máš obrovský talent...
30.12.2007 21:37:00 | FETKA
Komentovala jsi moji báseň a já si řekla že si tvoji přečtu...a teď vydím že oproti tobě jsem béčko...fakt hezké
11.11.2007 21:31:00 | Lady Carmila
...i v tomto podzimním "uplakaném čase" rozdáváš svou vnitřní radost....dáváš tím lidem úsměv do tváří.......díky :-)
11.11.2007 14:45:00 | Aniba
Krása...člověk kterému je tato báseň věnovaná musí mít radost a ty máš ŠTĚSTÍ že ho máš.Štěstí je krásná věc...:-)
08.11.2007 10:33:00 | andělík