Jenom někdy příště...
Anotace: a+3=0, oxytocin, mattonka, pickwick po ránu, a zvečera písničky. Chyby, chyby, chyby.. bez smyslu.
Splašky svého svědomí
zavřu do lahve od vína,
zamaskuju pár loky,
a nádechy,
mezi kterými se ztratí
Potápím se mezi ně,
čekám až dojde vzduch
protože ten vzduch,
to je naše smrt
Čekám na konkrétní rozhodnutí,
z kterých úst však vyjde,
nevím,
snad z těch umlčených polibky
nevím
Jenom, že měla bych už naposled
a nikdy víc,
...jenom někdy příště,
dělat chyby.
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)