Má to kořeny, tuším, v šedesátých letech minulého století... Mmmm... myslím, že bys neměla být tolik spoutaná... Zkus se trochu uvolnit :-)
09.11.2007 00:51:00 | Rick
Prosim tě co je to tohle ":-)" nějakej novej stylystickej prvek? Má to nějaký kořeny? Zají má mě to? Asi to nebude náznak saturnského verše který pochází ze starověkého Říma???
08.11.2007 23:52:00 | Lujz