Promile
Uzavřen v hromadě skladkých myšlenek
vypadám vesele? Je to jen na venek..
Holomku co se ptáš, ty jež si bez smyslu
naplněn hromadou citových nesmyslů
Je to pár rýmu, možná i bez cíle..
V hlavě mi naštěstí stoupají promile..
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Tanzania, Unyle Pěl, Ahimsa
Komentáře (3)
Komentujících (3)