Četla jsi knihu (mám vokno, bude to přibližně): Včechno, co umím, jsem se naučil v mateřské školce? Na autora teď mám taky výpadek, přitom je to můj oblíbenec, achjo... V jedné ze svých knih má povídečku právě o krabici s podobnými dárky od dětí, jako píšeš Ty, moc jsi mi ho tím připomněla... Další kniha je: Už hořela, když jsem do ní lehal... Obyčejné každodenní příběhy ze života prošité příjemným lehkým humorem... Už vím!!! Fulghum! :-))) Herec Mirek Moravec ho má taky moc rád a dělá s jeho knihami pořady v divadélku Viola :-) (naproti Národnímu... v Praze)
09.11.2007 09:56:00 | Levandule
...najdeš v ní
závěť minulých let,
zkušenosti
omyly radosti...
bohatství do let příštích
***
J.s
08.11.2007 23:49:00 | j.c.