Anotace: Každý máme nějaké chyby,o kterých víme,ale které bychom radši neviděli nebo se tváříme,že neexistují. Jak dobře hlásá název alba od kapely Innoxia Corpora: "Je těžké obrátit prst proti sobě".Hledejte své chyby, bojujte s nimi a nechteje krvácet.Ať zmizí:)
Sbírka: Vesmírné divadlo
měla bych se učit literaturu... a místo toho si raději čtu tvoje krásná slůvka.
Ahi, Ahi, tohle bude na tebe :-P :-D.
11.12.2007 18:20:00 | Nausika
Co k tomu napsat... :o) Fantastické! A tentokrát asi ještě stokrát fantastičtější než kdykoliv předtím!!!
15.11.2007 22:34:00 | Sigurd II.
jako když točím se
v kruhu
do spirály?
kéž by jen byla
síla
pro stoupání...
ufff...zatraceně dobrý dílko...
13.11.2007 20:22:00 | Cecilka