genetická úvaha
odejmeme-li čtyřlístku
gen čtvrtého listu
bude to smůla
a myšlenky polezou do hlavy krkem
budu si myslet, že je jaro
i když je listopad
ulepené ruce od hrušek
ze stromu, odkud mávávám
zamávají kouřícímu dědovi
polštáře zavoní majoránkou
kterou jsi na ně nasypala
nechám kočkovat se
holuby na římse supermarketu
odkud lidé nosí jen sůl a chleba
ty mi budeš věřit
jenom když zalžu
zatímco pravda se bude klouzat
za barákem na loužích
odejmeme-li čtyřlístku
gen čtvrtého listu
bude to smůla
a myšlenky polezou do hlavy krkem
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, JirkaS
Komentáře (4)
Komentujících (4)