Pošmourná
Těkavé podzimní počasí
a draci co na nebi vlají,
z barev se přes bláto vyčasí,
až bíle se do koutů vtají.
Ty vločky jež lehce splynou
v jedinou velikou peřinu sněhu,
z temných mraků se pomalu lynou,
nechají v srdcích prazvláštní něhu.
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, pavlis
Komentáře (1)
Komentujících (1)