Konec básníka ...
Anotace: .... a takových je ....
.
Nebudu hledat rým
v znalosti obecné,
všechno to co já vím
není tu předmětné
Proslovy vzletnými,
zdůvodním neschopnost
oslavy ódami
na vlastní přítomnost
Oč těžší začátek
tím lehčí konec
povrchní pisálek
pohádky zvonec
*
------------------------------
Taky koment ... to jsem napsal kdysi někomu obvzlášť talentovanému ...:-))
/ *... ale hodí se to i na mě ... a spoustu dalších .../
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: Nút, Marcella, Marfuša, Alci, prostějanek
Komentáře (6)
Komentujících (6)