A svítání pospíchá do oken ...
Jako vločka sněhu v teplé dlani
se rozpouštím
Dnům bez tvých pohlazení
odpouštím
Jsme to stále my
zajatci v naší touze
Něha rozlévá se dlouze
a svítání pospíchá do oken
Chvilku ještě chvilku
než rozprostře se den
Stýskání čeká až řeknu
vstupte
Chvilku ještě chvilku
nech něhu plout
Přečteno 373x
Tipy 14
Poslední tipující: el viento, Cecilka, s.e.n, Levandule, Bíša, jedam, mexico
Komentáře (7)
Komentujících (7)