Anotace: Není to dobré,ale emoce chtěli ven... Je mi tě líto,že nedodržuješ sliby a já jsem věřila,že jsi jiná.Ty to teď čteš a myslíš si,že to nepíši tobě,ale věř,píšu!
Občas si připadáme jako osamělý ostrůvek uprostřed Tichého oceánu...ale já věřím, že nejsme úplně sami! ;-)
I když se někdy zdá, že do svého okolí nezapadáme, že jsme úplně jiní a nemáme tam co dělat. Věř mi, že i to má své opodstatnění...
10.11.2007 13:32:00 | Chancer