Pro Alenku
Anotace: tuhle básničku jsem napsala kamarádce.. první co mě napadlo na památku do pamatníku:-)
Povím vám příběh,
o jednom sluníčku,
co nikdy, nikdy nezajde
a bude zpívat písničku,
aby potěšilo přátele.
Tohle slince není obyčejné,
s úsměvem na tváři,
ruku ti vždy podá,
pomůže, potěší...
Taková škoda,
že slunce mi vzdálí se,
uvidím záblesky jeho svitu,
jen občas...
Ale přátelství devátou třídou nekončí!!!
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: Woski
Komentáře (1)
Komentujících (1)