Anotace: O školním srazu po 25 letech, co byl právě před týdnem, a o mém zúčtování se šikanou.
svými pohledy vám mávám a dlaně mé mi odpustí, že nesáhla jsem na vás. Nyní, po těch letech, klopíte zrak,
před pohledem a srdcem mým, od školních lavic, upřímným.
1*
12.11.2007 18:18:00 | cevert
Přidávám se ke gratulantu Siorakovi! :-) Nemůžeme pořád jen utíkat, někdy se musíme postavit vstříc a nebát se...ty jsi to zvládla perfektně a ještě jsi odpustila!
10.11.2007 13:35:00 | Chancer