Dráčata
Anotace: V každém je kousek draka
Řekla, miluji tě
Ale jdi ty,
jsi jako malé dítě!
A city
jen v pohádkách volnost mají
Tam na řasách
princi slzy utírají
a král služku o ruku požádá
Život lepší paráda!
Nikde plot,
stačí užívat si,
být draci a ne lidi!
Žel i tak mnohý
žití vidí
Ze zálohy
s klidem ránu zasadí
a důsledek ho nezajímá
Lásku pro radost jen přijímá
Zkusme říct, dost!
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)