Jedna úsměvná
Anotace: :) nevím jestli se mi povedla, nebo ne... Nemůžu to posoudit, protože nejsem objektivní:) tak musím poprosit vás, jestli by jste nenapsali nějaký ten komentář:)
Chápeš to?
Zase ne.
Jen bílí sníh,
který zebe
-opravdu tak příjemně-
Padá na nás z nebe,
a ty se ptáš,
co to je?
Víš co je déšť?
To andělíčti pláčou,
odpovídáš.
Usměji se,
jak krásně snílkovské.
Nechci ti brát iluze.
Víš...
sníh,
to je...
Prach z andělských křídel,
proto je tak lehký.
Je to to nejjemnější co znám.
Podíval si se.
Neodpověděla jsem přesně, že?
-Úsměv-
Vidíš, jak něžně padá k zemi?
To je adnělské pohlazení,
I oni vědí,
jak je nepostradatelné.
Usměješ se,
jak je to krásné co?
Snít...
-a co věřit-
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: Cathy, 0-0, Radiii, stmivani.na.lepsi.casy, excited, niemante
Komentáře (3)
Komentujících (3)