Vlad Bela Denszo Dracul IV.
Anotace: Napsáno asi před 4 lety, po přečtení Dračí krve od Jenny Nowak...
Bouře lesem zavyla
Matka své dítě ovila
V očích temnota se zračí
Ve znaku erb má dračí.
Služebné křižují se chvatně
Budoucnost je vidět matně.
Dracula. Denszo. Bela. Vlad.
Matka odveze ho na svůj hrad.
Ona i otec brzy zemřou,
Život přestává být hrou.
V šestnácti ujme se vlády
Zatím srší jenom klady.
Turky nabodával kůly,
Jejich těla drtil v půli.
Při jeho jméně každý se třese,
Zabíjí, nepře se.
Našel lásku jemu souzenou,
Ona však nemůže být jeho ženou.
Objevil tvory peklu sloužící,
Tvory po krvi toužící.
Neví, že i on bude takový,
že jeho pohled bude morový.
Krví žije i zabíjí,
Smrtí všechny ovíjí.
Oheň v očích mu hoří,
Životy i smrt boří.
On je šelma krvelačná,
On je láska průzračná.
On se zase objeví,
Na svém tempu nesleví.
Miluje i trpí, raduje se, zoufá,
Ale přes to všechno stále doufá.
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, lecrecia, E., Overkill
Komentáře (4)
Komentujících (4)