Ještě honem upravit tu rudou mašli na noze Niny
(Tak si aspoň říká nejkrásnější z místních prostitutek)
Ták hotovo jdem mu popřát když už má dnes narozeniny
wau...je to originální a líbí se mi to:) připomělo mi to nevím proč Montmartre, možná ta prostitutka a červená mašle. Každopádně taková forma se mi líbí:)