Navždy...
Další slza
co nestihla´s jí setřít
ukápla na bílá ňadra
do černého výstřihu
Vějířem řas
víříš mlhu kolem sebe
a čekáš
že snad najdeš spasení
Tvé hebké tělo
co chlad už dávno necítí
samo ho šíří
prázdnou noční ulicí
a boky se Ti slastně vlní
Ve tmě - té nejčernější
lesknou se žluté oči
topící se v slzách
a rty po krvi prahnou
po té života darující
Pořád, už tolik staletí
ztrácíš se v závoji
havraních vlasů, nocí zářících
a černé srdce přeje si
zažít krásu smrti
nádheru vysvobození
Však utřela´s zas slzu smutku
a
zuby zanořila do dalšího
z tolika lidských krků
Navždy...
Přečteno 267x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Albertinka, jiljovský, její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)