Anotace: Kýč co bije...
Kdo by ten pocit neznal. Podíváš se na svět a zjistíš, že už zase nepochopil svou cenu, že vše je pořád stejně mizerně zahrané (Takhle ten pocit identifikuji já. Naštěstí u mě obvykle netrvá dlouho. Svět se občas snaží - třeba dokopat nás k tomu abychom konečně pochopili, jak je za tou šedivou maskou zajímavý :-))
30.12.2007 19:42:00 | Lisa.Ginmi
Tahle básnička mě donutila přemýšlet..ale sněženky přece nejsou kýč:-) Ale ty jsi z nich svou šikovností kokázala udělat zimní růže:-))
Krásné zlato...povedlo:-)
24.11.2007 11:55:00 | Lady Carmila
jo..pupek je dobrej...je to dobry...libi se mi hodne..prijde mi proste pusobiva a nevyumelkovana...coz je vic nez pozitivni..:)
11.11.2007 21:22:00 | veronika
pocity.... v běhu života jsou stejně nejvíc určující :-)
díky,pěkné dílko
10.11.2007 20:40:00 | Verena
Šedivá ospalost v atelieru malířů
dnes kreslím krví
tak nějak všedně
už zase
/němí nemluví/
Slyším Tě křičet
vím, že to bolí
na začátku
Němí ale nemluví.
Nic víc.
10.11.2007 19:27:00 | Adrianne Nesser