dOUFám
Probudim se ráno,
takhle je to dáno.
Proč tu semnou,ale nejsi,
pořád říkám jenom kde jsi.
Náhle měsíc svítí a já se z okna koukám,
že za mnou dneska příjdeš,tajne doufám.
Že mě sladce políbíš
a lásku svou mi projevíš.
Já tě u sebe prostě chci mít
a v náruči tvé jen tak snít!!
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: come-past
Komentáře (0)