Smrt bolí až napodruhé
Anotace: /dnes ráno mi umřela babička/
°
cítím v sobě bolest rybích kostí
jako křížaly se svíjí v horku
nejde vyplakat se dosytosti
nikdo nezazpívá píseň pro sýkorku
ticho dnes bolí nadvakrát
naději smutkem slepovanou
rozum zkameněl u vchodu vrat
a v šupinatém stesku oči slepnou
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: Herjann Skald Vargstjern, Marfuša, Bíša, kokeš od pana krbce, mattoni.uz.neni
Komentáře (3)
Komentujících (3)