Přichází a odchází. Nic netrvá věčně, ani tahle momentovka...ber to jako zkoušku, která tě posílí, jak píše Siorak! ;-)
11.11.2007 18:32:00 | Chancer
Cítím to zcela stejně....asi prožívám něco podobného...zápas hrdosti a lásky, která dává za každých okolností....mnoho otázek, jak dál, že ano?
10.11.2007 20:53:00 | Verena