Anotace: Tohle dílko jsem se rozhodl věnovat EsmE (asi před pěti minutama, když jsem u ní zahlídl tu zvláštně podobnou věc)..
Tvé básničky mají velmi zřetelný motiv, děj je potlačen a čtenář je ponechán vlastní obrazotvornosti napospas. Neobvyklá, nevyčpělá slovní spojení jen umocnuje zážitek i přes to, že autor si toho je silně vědom.
/nekecám./
*** ;)
16.11.2007 18:08:00 | prostě Zuzana
heh...nechápu toho moc, jen vím, že se mi to líbí...
13.11.2007 23:21:00 | Neexistujíc a její ruce od krve
děkuju, nikdo mi nikdy nevěnoval básničku. Teď je ten můj výtvor ovšem podstatně zahanben ;)) ...oslovilo
12.11.2007 12:04:00 | EsmE
... aneb jak už jsem dlouho měla chuť přečíst si něco psychotickýho...
10.11.2007 22:39:00 | Trdlo