Anotace: nic není takové...
Iluze ... na draka
odešla ... a kdáká
naděje pomálu,
... a rozum v penálu ..
14.11.2007 17:36:00 | HarryHH
žádné hry nehraj a chovej se dle toho, co Ti bylo dáno! Pokud je ta pravá bude zamilovaná a budete zamilovaní. Pokud není, stejně to nedopadne. Žádné masky, žádné hry... Báseň moc pěkná je.
13.11.2007 09:39:00 | simsa
..Dějou se to někdy vjeci v životě :o) ...kameny, co vypadají jako kostky droždí ... to je fakt dobrý :o))), povidlová básenka.
11.11.2007 00:36:00 | Beepat