Anotace: Toužím poděkovat za život, který mi byl dán. Děkuji mým milovaným, děkuji za to, že si ho smím tak vychutnávat.
No, když čtu ty oslavný superlativní komentáře dole, tak nevím... Ale co, já to napíšu... mě tahle přijde něčím slabá. A zase zbytečně! Je plná super výrazů, a obrazů, ale to zpracování, volba verše, rytmika. Nejucelenější mi přijde druhá sloka, a i vní vjednom verší ten rytmus letí. No, tak to prostě je. Chce to ještě na ní dělat.
16.11.2005 23:24:00 | MATT