já se smála..
Anotace: melancholie podzimu..
stáli jsme na chodbě
já se smála
ty ses smál..
šedí holubi utíkali
před cinkotem tramvají
já se smála
a ty se mnou..
zažloutlé listy z letitých novin
máčela temná řeka
a já se smála..
.. jenže ty
smál ses o kus dál..
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Ayla, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (5)