Hloupá
Tak malá, tak nevinná,
láskou ještě neposkrvněná.
Pravdu odměnila lží,
byla hloupá, to už ví.
A tak, když vála noc,
prosila o pomoc.
Nikdo ji však nevidí,
nikdo nepomůže,
teď sama bez lidí,
to aby věděla, že sama si za to může..
Komentáře (1)
Komentujících (1)