Hvězda na mléčný dráze:
Hvězda na mléčný dráze:
Stála jsem na mléčný dráze,
Chtěla jsem si hvězdu z nebes utrhnout,
Byla daleko ,já snažila jsem se pro ni natáhnout,
Okraj dráhy byl ,až moc křehký,
Žuch ,já byla rychle ze snu zpátky,
Oči otevřela jsem a hleděla do stínů v mým pokoji,
Hra šedi na stěnách
Vypráví příběh o hvězdách.
Tančí a tančí do rána,
Než dostane je únava,
Z šedi příběh vyvstává
A mě zas a znova jiná hvězda zlákala
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Ceraa, mOBSCENE
Komentáře (3)
Komentujících (3)