Příšerně ospalá rána
Anotace: změť myšlenek k večeru, po dvou kofolách...
Bárka se potápí,
konec je bytí,
Smrt poklop odklápí,
oči jí svítí.
Dětský kolotoč
v průhledné mlze,
Mámo zatoč
šťastná jsem tuze.
Hodiny tikají
tři, dva jedna,
příbuzní vzlykají,
začátek ledna.
Pohádky večerní,
noční můry o hadech,
omalovánky začerním,
zakroutím v hrdlech.
Tři, dva, jedna
už je čas,
pro nás,
letíme...
(snad včas)
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Šerák, Já Esther Ruth, Pišák, M.V.Jung.
Komentáře (6)
Komentujících (6)