O noci
Procitám do noci,
ty vedle neusínáš,
není mi pomoci,
do stropu se díváš.
Topím se v tobě,
jsi náhle všude kolem.
Pomoci sobě?
Jak? Pověz mi to honem!
Usínám k půlnoci
a ty tu se mnou spíš.
Ležím jak bez moci,
nic než mne nevidíš!
Záchranné lano
hodí mi tvoje nahé tělo,
zas je tu ráno,
žít chce se nebo chtělo!
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, igniss, pavlis
Komentáře (1)
Komentujících (1)