Ulovený
Anotace: Pozor, pánové ! Šelmy jsou na lovu pořád.
Sladce vratká
hořce sladká
cizí žena
beze jména.
Předsudky v šatně odložila
příliš drinků asi pila
vláčně jako víla
u baru se posadila.
Očima jak detektory
prostupuje Tvoje póry
mucholapka na hormony
Tvoje vůle neobstojí.
Rád jsi poražený
očima tajemné ženy
cítíš se ulovený
spokojený
natěšený
Rozbalíš s chutí
to překvapení
Ale...
otáčíš se :
cizí víla už tu není...
bylo to snad denní snění...?!
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: WhiteSkull, Bíša, cevert
Komentáře (2)
Komentujících (2)