Motýlek
Anotace: křehký, něžný a...
Hodiny odbijí hodinu
tajemná postava ve stínu
Hodiny druhou odbijí
Já tuhle postavu zabiji.
V ztemělých korunách motýlek,
"nevstávej z měkoučkých postýlek
hajej a spi, spinkej dál
jen klidně lež jako bys spal"
Hodiny odbijí za tři
motýlek kolébkám patří
Proč postava se k němu bíží?
Vždyť jeh ooči spánek tíží!
Uleť krásný motýle
ať nepraští tě na týle
Já mám v očích strach a děs
a motýl letí do nebes
Však jeho tělo motýlí
leží na cestě...
Je prázdná jeho kolíbka
a já chci pomstít motýlka
ztrácím tu čas básněmi
a v duchu křičím:"Vrať se mi!"
Přečteno 453x
Tipy 16
Poslední tipující: Nergal, drsnosrstej kokršpaněl, Isquieasuus, shakespeares, ta co bývala Andělem, strašidýlko-střapatý, jára spots, Kšanda :), Beepat
Komentáře (7)
Komentujících (7)