..jojo..dětičky..se už těším až budu bábrdle..
..a budu se jen smát..až budou vychovávat..
..svoji ratolest:-))
..páč ono se vše tak nějak opakuje, že..
..já vlastně byla ještě horší..ale tajím to :-)))
12.11.2007 23:05:00 | isisleo
Není to lehký...rodiče toho musí někdy hodně vydržet...teď když jsem starší, tak se na to dívám jinak...;)
12.11.2007 21:22:00 | Severka