Arny
Arny
Spi
Pospícháš jak utržený ze řetězu
Já za Tebou nepolezu
Vnímám city
Jako něco o čem nic nevím
Na tebe hledím
Jsi celkem
Fajn
Mám na Tebe alergii
Ve společné díře hniji
Arny
Spi
Netvař se
Že o mě nic nevíš
Chci aby byl konec?
No to asi ne….
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, pavlis, Pišák, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)