Já že jsem tě zahanbil svým dílem? :DD Není to náhodou naopak? Dobře, podáme si ruce .. a budeme oba machři i poetičtí odpadlíci. :)
...
Zase k tomu nemám co říct. (To ta báseň mi říká, abych radši držel hubu.. a takové jsou nejlepší..) :)
14.11.2007 10:32:00 | Trapné děťátko
Krásné...ach jo...život je tak prchavý pro někoho kdo má pro co žít a tak dlouhý pro toho kdo žije sám:-)
12.11.2007 14:40:00 | Lady Carmila