zlatomlžný nádech léta
křehké tóny večerní sonáty
nesly se do dáli
a my stáli
mezi nebem a zemí
zahledění
do odlesků z fontány..
..nebo spíš každý sám do sebe?
nevím nevím, ale pro jistotu
zlatomlžný nádech léta
a všechny divy světa
zametám pod koberec..
..je pozdě,
tak nech mě už jít..
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: el viento, christiana včera neusnula, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)