Šílenství?
Anotace: to jsem měla si zase nějaký špatný přechodný období...
Kdo v mý hlavě stepuje,
kdo mě pořád sleduje,
provází na každým kroku,
chodí se mnou bok po boku...?
Tohle není živý tvor,
však sžírá mě jako mor!
Má tak známý hlas-
Slyšíš?-je tu zas!...
Komentáře (2)
Komentujících (2)