Chutě
Anotace: Typicky dekadentní básnička. Praktika z literatury. Jedna z nejlepších hodin, jaké jsem měla tu čest ve škole zažít(možná že nej). !Nevhodné pro slabé žaludky!
Vyhřezlá střeva
na zemi bulva
kutálí se a hledá
červa, který nedá
přednost játrům a plicím
před okem stále plačícím.
Cožpak žaludeční vřed
je chutnější nad mozek?
Na otázku odpověď znají
jen mrchožrouti na Altaji.
Komentáře (1)
Komentujících (1)