Pohřbený
Anotace: kde duše není...nemám co hledat
Smutný zástup se plouží polem vlčích máků.
Nese rakev plnou cihel
místo člověka, který už není.
A on kráčí za zástupem a směje se.
Je tohrozivý smích plný strachu
a lásky a naděje. Všeho, co mu scházelo.
Dnes je ten den, kdy pohřbili jeho duši,
ale on zůstal a dál se bude trápit.
Svádět svůj věčný boj sám se sebou.
Nedá si šanci. Nedá si náskok.
Bude neúprosný a hrdý a sám. Navždy.
Přečteno 464x
Tipy 2
Poslední tipující: Rasputin.m, Agniezka
Komentáře (0)