Mnaminková jako vždycky, Cecilko... a navíc ... opakovala bych, co už je tu napsáno :o)))
13.11.2007 22:04:00 | Beepat
Co báseň,to drahokam.
Tato je v modrém jako....
Nemůžu si vzpomět na název modrého kamínku
co mně hřál v ruce,pomož mi Cecilko.
13.11.2007 21:02:00 | s.e.n
To je naše Cecílijejeje, ona píše tak lehce, vzletně, s rytmikou vlastní a neopakovatelnou a lehce přeromatizujícím stylem který dokáže vtáhnout do básně silou novodobých 3D kin. Proto my nebásnící máme občas pocit že naše výtvory nejen s Cecilčinými výtvory nedrží rychlost ale dokonce místo běhu tak trošku víc pokulhávají až se šourají. To však neznamená že by jsme měli přestat psát !! Naopak čím více píšeme tím více tato autorka nad námi vystrkuje své růžky nežností a lásky. Takže všichni prosím pište. Děkuji Cecilko.
13.11.2007 07:44:00 | Luca_69