Dvě minuty před probuzením
Anotace: (místo ranní modlitby)
poslední dlouhý tón
a pak chcípni
večerní slepoto
nenastal ještě čas
budit ovce do nové lži
nyní zvané čtvrtek
ale my - bez druhých tváří
parfému
víme
že se neliší od středy
z týdne
kdy zemřel caligula
ale slunce
gestapo pro lidské sny
neslyší
nechce
nezlobím se
je to jeho práce
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, pejrak, Tymi14
Komentáře (1)
Komentujících (1)